02. januar 2024

Team Ruud styrker staben

Alex Stober er en fysioterapeut med lang fartstid som har jobbet med en rekke toppspillere gjennom årene, inkludert tidligere spillere som Pete Sampras, Andre Agassi, Michael Stich og Gustavo Kuerten, samt nåværende spiller Dominic Thiem. I tillegg har han jobbet som fysioterapeut for ATP-touren. I den kommende sesongen vil Stober være en del av Team Ruud.

-Alex Stober blir en positiv berikelse til Team Ruud i 2024-sesongen. Vi er veldig glade for å samarbeide med ham. Vi ser frem til 2024 sesongen, sier trener Christian Ruud.

-Jeg er veldig glad for å være en del av Ruud-teamet, og jeg ser definitivt frem til den nye utfordringen. Jeg ønsker å hjelpe Casper så mye jeg kan med å nå hans mål for den kommende sesongen, sier Alex Stober om det nye samarbeidet.

Hva tror du du kan tilføre Casper Ruud?

-Jeg tror Casper er klar for å ta det opp et hakk. Han har allerede hatt en veldig suksessfull karriere, og han har bestemt seg for å bli sterkere, mer i form, og selvfølgelig, holde seg skadefri.

Hvordan blir 2024-sesongen annerledes enn 2023-sesongen?

-Målet er å holde seg frisk og skadefri. Dette gjøres med tilstrekkelig hvile, motta riktig behandling og å forbedre fleksibiliteten.