26. April 2023

SalMar og Arctic sammen som hovedsponsorer for Team Ruud

I en avtale inngått under sjømatmessen i Barcelona i dag går et av verdens største sjømatselskaper, SalMar, inn som hovedsponsor for tennis-esset Casper Ruud. SalMar plasserer seg dermed sammen med Arctic Securities som hovedsponsorer og bygger et helnorsk team med internasjonalt nedslagsfelt.

Casper Ruud er nummer fire på verdensrankingen og har klare ambisjoner om å klatre helt til topps.

– Slik jeg ser det så er dette et drømmeteam i et samarbeid alle parter ser langsiktig på. Jeg kunne ikke ønsket meg det bedre for den videre satsingen, sier Casper Ruud.

Avtalen med SalMar er langsiktig

– Det betyr alt å ha sterke langsiktige partnerskap i ryggen for å lykkes i tennis, sier Ruud.

Han medgir at mange potensielle sponsorer har vært interessert i et sponsorat, men uttrykker glede over at nettopp SalMar satte matchballen:

– Jeg synes det er givende å representere noe norsk og er stolt av å være fra Norge og den kulturen vi har her. Det er flott at norsk næringsliv ønsker å bidra og satse på norske utøvere. Jeg spiser selv mye laks, så det var et godt forslag da det kom på bordet. Det var noe jeg personlig ville gå videre med. Jeg er imponert over hva Salmar har bygget opp og fått til, sier han.

Match på arbeidsmoral og jakten på perfeksjon

– Casper Ruud er en av de virkelig store idrettstalentene Norge og hans ambisjoner om å bli verdensener, sammenfaller godt med SalMars globale satsning og ambisjonsnivå. Han har en utrolig arbeidsmoral og han snur alle stener i jakten på perfeksjon. Det kan vi like. Casper har også en profil og en standing på den globale tennisarenaen som blir lagt merke til. Vi er utrolig glade for å kunne følge Caspers satsning, sier Frode Arntsen, konsernsjef i SalMar.

Ruud samarbeider også med Gustav Magnar Witzøe. Tennisspilleren er ambassadør i hans humanitære stiftelse «W Initiative». Både Ruud og SalMar tror på en fremtid der man viser frem Norge internasjonalt.

– Jeg tror fremtiden er å ikke bare selge laksen, men selge norsk kultur, norsk bærekraft. Og det kan vi vise gjennom suksesshistorier som Casper Ruud, sier Arntsen.

Kraftfullt partnerskap

Arctic har vært den eneste hovedsponsoren for Casper i over 10 år.

– Arctic viser raushet ved å slippe SalMar inn i sin eksklusive sponsoravtale med Casper, ved nå å dele hovedsponsorat med oss fra ultimo april 2023. Vi vil gjøre vårt for at dette blir et kraftfullt samarbeid, sier Arntsen.

IMG 8029
IMG 8030