04. October 2020

Roland-Garros 2020

Årets siste Grand Slam

Med hele Covid situasjonen ble årets Roland Garros utsatt og flyttet til September/oktober. Mange spillere inkludert Casper var spente på hvordan spilleforholdene kom til å endre seg når turneringen spilles på høsten og ikke på våren.

Casper kom til Paris og Roland Garros direkte fra ATP 500 i Hamburg og fikk kun en dag på anlegget før kampstart mot Sugita ATP 94. Han leverer en velspilt kamp med solid grusspill og god kontroll bakfra. Med god serving vinner han kampen i tre sett 6/1 6/3 6/1.

I andre runde venter Tommy Paul ATP 58. Det blir en tøff kamp med mye frem og tilbake hvor Casper leverer best mot slutten og vinner i 5 sett 6/1 1/6 6/3 1/6 6/3.

I tredje runde møter Casper nr 3 i verden Thiem. En stor begivenhet for Casper å spille mot Thiem ATP 3 på Philippe Chatrier i Roland Garros. Men Casper var klar og bevisst den tøffe oppgaven. Kampen blir en god grus kamp hvor Casper utfordrer og gir Thiem god fight i de to første settene. Men Thiem er en veldig god spiller som hadde et svar på det meste og Casper taper kampen 4/6 3/6 1/6.

En stor takk til alle som var involvert og fikk gjennomført Roland-Garros 2020.